OFFLINE

Simone edzőcipőben is elegáns

2013. január 22., kedd 17:17

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Simone Marchetti

Szerdán még keleten-északkeleten havazhat, másutt elszórtan szállingózhat a hó, főként délnyugaton elvékonyodik a felhőzet – írja az Időkép.hu. Napközben -2, -4 fok várható, a déli tájak kivételével mindenhol fagyni fog és a változatosság kedvéért továbbra is erősen felhős és borult lesz az ég.

Az újságíróként dolgozó Simone Marchetti a milánói férfi divathéten vett részt alábbi szerelésében, mely egyszerre számít sportosnak és elegánsnak. A kockás öltöny elég merész ötlet, de a sötétkék kabát tompítja kicsit az összhatást. A Nike cipő meg sehogy nem illik a szetthez, talán pont ezért mégis elmegy vele valahogy. Önnek hogy tetszik?

Öltöny: Au Jour Le Jour

Kabát: Valentino

Cipő: Nike

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta