OFFLINE

John Galliano visszatér a divatszakmába

2013. január 22., kedd 14:14

Oscar de la Renta merész lépésre szánta el magát, amikor a napokban felajánlotta a segítségét a divatvilágból lassan két éve kieső John Gallianónak. A Women's Wear Daily szerint az A-listás hollywoodi sztárok vörös szőnyeges ruháiért felelős 80 éves tervező és a rasszizmussal megvádolt Galliano együtt tervezik a divatház legújabb kollekcióját, melyet a közelgő New York-i divathéten mutatnak majd be.

„Johnnal hosszú évek óta ismerjük egymást, nagy tisztelője vagyok a tehetségének. Boldog vagyok, hogy lehetőséget adhatok neki arra, hogy visszatérhessen a divatszakmába, amiben mindig is rátermett és kreatív volt” – nyilatkozta a Becsületrend lovagi fokozatától is megfosztott tervezőről és a közös munkáról Oscar de la Renta.

Az elmúlt időszakban az 52 éves Galliano érdekében több, a divatszakmában elismert ember is felszólalt. A hírek szerint a visszatérés lehetőségét többek között Anna Wintournak, Manolo Blahniknak, Patricia Fieldnek, Grace Coddingtonnak és Kate Mossnak köszönheti a tervező, akit ugyan a bíróság csak pénzbírság fizetésére ítélt a zsidózásért, de az eset után sehol nem kapott munkát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta