Így emlékezik meg a Vogue a hurrikánról: ciki?

A Vogue februári kiadásában egy igencsak ellentmondásos fotósorozatra leltünk, melyen a hosszú lábú szupermodellek az őszi Sandy Hurrikán mentőakciójának tagjaival pózolnak Annie Leibovitz kamerájának – írja a huffingtonpost.com.

A 'Storm Troupers' névre keresztelt divatanyag sokaknál kicsapta a biztosítékot, mivel ízléstelennek találták, hogy a katasztrófa áldozatain segítő katonaság, tűzoltóság, és parti őrség tagjai flancos designer és haute couture ruhákba öltözött modellekkel, például Karlie Kloss-szal, Chanel Imannal, vagy Liu Wennel szerepelnek egy fotósorozatban.

„Ez történik, amikor Anna Wintour kifejezi az érzéseit. Inkább segítene az ilyen helytelen és provokatív anyagok helyett” – fanyalog a Vogue weboldalán egy kommentelő, aki valószínűleg nem sejti, hogy a balul elsült fotókat a Sandy Hurrikán segítőinek tiszteletére készítette a nemes célokat mindig is támogató magazin. Ön mit gondol, jól mutatnak az ismert modellek New York új hőseivel, vagy inkább szánalmasnak találja Leibovitz tűzoltókkal és modellekkel lőtt anyagát?

o-VOGUE-SANDY-SPREAD-570
Vogue.com
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek