OFFLINE

Így emlékezik meg a Vogue a hurrikánról: ciki?

2013. január 22., kedd 20:15

A Vogue februári kiadásában egy igencsak ellentmondásos fotósorozatra leltünk, melyen a hosszú lábú szupermodellek az őszi Sandy Hurrikán mentőakciójának tagjaival pózolnak Annie Leibovitz kamerájának – írja a huffingtonpost.com.

A 'Storm Troupers' névre keresztelt divatanyag sokaknál kicsapta a biztosítékot, mivel ízléstelennek találták, hogy a katasztrófa áldozatain segítő katonaság, tűzoltóság, és parti őrség tagjai flancos designer és haute couture ruhákba öltözött modellekkel, például Karlie Kloss-szal, Chanel Imannal, vagy Liu Wennel szerepelnek egy fotósorozatban.

„Ez történik, amikor Anna Wintour kifejezi az érzéseit. Inkább segítene az ilyen helytelen és provokatív anyagok helyett” – fanyalog a Vogue weboldalán egy kommentelő, aki valószínűleg nem sejti, hogy a balul elsült fotókat a Sandy Hurrikán segítőinek tiszteletére készítette a nemes célokat mindig is támogató magazin. Ön mit gondol, jól mutatnak az ismert modellek New York új hőseivel, vagy inkább szánalmasnak találja Leibovitz tűzoltókkal és modellekkel lőtt anyagát?

o-VOGUE-SANDY-SPREAD-570
Fotó: Vogue.com
1095 szavazat 1009 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta