OFFLINE

Menő vagy ciki az aranyozott Star Trek pizzaszeletelő

2013. január 20., vasárnap 12:50

Star Trek pizzaszeletelőt már korábban is lehetett kapni, de ezúttal luxuskiadásban is beszerezhetik a fanatikus rajongók az Enterprise NCC-1701 kicsinyített mását kiadó konyhai eszközt. A ThinkGeek oldal szerkesztői arra a következtetésre jutottak, hogyha a rajongók imádták a szeletelő króm verzióját, akkor gondolkodás nélkül hajlandóak lesznek kifizetni egy rakás pénzt az arannyal bevont példányra is.

star-trek-pizza-cutter-1-550x268
Fotó: Gizmodiva

A limitált példányszámú (egész pontosan 1701 darab), sorszámozott eszköz különlegességét a 24 karátos aranybevonat adja. A szeletelő pengéje rozsdamentes acélból készült, és természetesen díszdoboz is jár hozzá. A penge átmérője 10,1 cm, míg az egész szeletelő 21,5 centimétert tesz ki. A pizzaszeletelőt 99 dollárért, azaz 21900 forintért szerezhetjük be a ThinkGeek oldalon.

Önök szerint menő vagy ciki az aranyszerszám?

1319 szavazat 2098 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta