OFFLINE

Kinek áll jobban ugyanaz a csipkeruha?

2013. január 20., vasárnap 17:23

Múlt héten olyan miniruhákat mutattunk, amelyeket két híresség is méltónak talált arra, hogy viselje a vörös szőnyegen. A szavazások alapján egy dolgot jelenthetünk ki biztosan, Adriana Limának jobban áll a szűk miniruha, mint Nicki Minaj-nak. Bár szerintünk akkor is ugyanaz lenne a szavazás végeredménye, ha a két híresség egy-egy elhasznált szemeteszsákot húzott volna magára.

Ezen a héten csipkeruhákat mutatunk, ugyanis az utóbbi időben egyre többen jelennek meg csipkében díjátadókon, vagy éppen filmbemutatókon. Chloe Moretz ugyanazt a ruhát választotta, amit a brit Vogue szerkesztője, Alexa Chung. Alessandra Ambrosio és Padma Lakshmi is ugyanabban a fekete csipkeruhában lépett a vörös szőnyegre, és Khloe Kardashian Noomi Rapace választását ismételte meg. Önöknek nincs más dolguk, csak döntsék el, kinek áll jobban ugyanaz a ruha.

Alexa Chung – Chloe Moretz

Kinek áll jobban?

 • 2500
  Alexa Chung
 • 1729
  Chloe Moretz

A brit Vogue 29 éves szerkesztője a tavaly novemberi British Fashion Awards tiszteletére vette fel a Simone Rocha által tervezett ruha fekete verzióját, míg Chloe Moretz a neonsárga változatot viselte a januárban megrendezett People's Choice Awards díjátadón, ahol nagy sikert aratott vele. Alexa Chung a virágmintás csipkeruhához különlegesebb lábbelit, egész pontosan Nocholas Kirkwood Belle Epoque névre keresztelt cipőjét viselte. A 15 éves Chloe Moretz azonban nem mert a neonsárga mellé további extrém kiegészítőket felvenni, így maradt a fekete cipőnél. Melyikük jobb?

Padma Lakshmi – Alessandra Ambrosio

Kinek áll jobban?

 • 749
  Padma Lakshmi
 • 3603
  Alessandra Ambrosio

Zuhair Murad ruhái mindig népszerűek voltak a vörös szőnyegen, ezúttal Padma Lakshmi és Alessandra Ambrosio viselte a tervező ugyanazon ruháját. A kreációt az indiai színésznő még szeptemberben vette fel a Creative Arts Emmy díjátadóra, míg a Victoria's Secret angyala az októberi amfAR Gálán jelent meg a fekete, csipkés estélyiben. Egyik híresség sem viselt a virágos hímzéssel díszített, váll nélküli estélyihez táskát, a cipőjük nem látszik, tehát tényleg csak arra lehet szavazni, hogy Lakshmi vagy Ambrosio hibátlan alakján mutat-e jobban Murad kreációja?

Noomi Rapace – Khloe Kardashian

Kinek áll jobban?

 • 3206
  Noomi Rapace
 • 1112
  Khloe Kardashian

A svéd színésznő Passion című filmjét népszerűsítette a zöld Valentino ruhában, míg Khloe Kardashian az amerikai X-Faktor fináléján jelent meg benne. A zöld csipkeruhát a két híresség teljesen másképp viselte, hiába ugyanolyanok az alapdarabok, stílusuk annyira más, hogy nincs bennük semmi hasonló.

Noomi Rapace a ruhát hangsúlyos ékszerek nélkül vette fel, és magasított talpú, fekete lakkcipőt választott hozzá. Khloe Kardashian jóval magasabb, mint a színésznő, így a ruha többet láttat a lábából. A magasabb, vastagabb csontú Kardashian övvel hangsúlyozta derekát, és elővezette a hegyesorrú cipők visszatérését aranycsatos lábbelijével. Kinek állt jobban? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta