OFFLINE

Hiénás pulcsi a Louis Vuittontól

2013. január 18., péntek 16:43

A három nagy férfidivathét közül megvolt a párizsi is, ahol az egyik legbizarrabb darabot a Louis Vuitton bemutatóján szúrtuk ki. Mondjuk a sapka sem semmi, de még jobban elképedtünk a hiénás pulóver láttán. Igazán kár, hogy ez a dizájn kimaradt decemberben a rondapulcsi-napból, de végülis nem történt tragédia, lesz rondapulcsi nap a következő télen is, és ez a darab úgyis a 2013-2014-es ősz-téli Louis Vuitton-kollekció részét képezi. Ha össze tudjuk spórolni addig azt a párszázezret, amibe egy ilyen valószínűleg kerülhet, akkor feltétlenül megvesszük ajándékba Puskás Petinek. Ha meg szeretné nézni közelebbről, kattintson a fotóra! Ha meg szeretné mondani, hogy ez ön szerint menő-e vagy ciki, akkor pedig kattintson alább a szavazócsíkra!

1653 szavazat 2426 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta