OFFLINE

Flóra szőrmés kapucnival küzd a havazás ellen

2013. január 18., péntek 15:58

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Flóra

Szombat hajnalban Dunántúl nyugati részén -15 fok alatti hőmérséklet is lehet, ami elég szörnyen hangzik. Sajnos havazni is fog délelőtt, de aztán a Tiszántúl kivételével átmenetileg csökken a felhőzet, többfelé kisüt a nap. Hideg idő várható – sommázza az Időkép.hu, és tényleg, éjszaka általában -3, -8 fok, nappal maximum -1, -6 fok várható.

Flórát az Ankerban fényképeztük le, barátnőjével, Eszterrel kávéztak. Flóra a meleg, kapucnis kabát alá egy színben passzoló teveszín blézert húzott, nem bonyolította túl szettjét: a blézer alá egy mindig csinos fehér pólót és egy vastag övet vett, nomeg egy fekete nadrágot. Kedvencünk a lány összeállításában két hatalmas gyűrűje és csillámos gumicsizmája. Egy ilyen összeállítással nem lehet hibázni, nézze meg a galériában!

Kabát: Camaïeu

Zakó: Stradivarius

Nadrág: ajándék

Csizma: piac

Karkötő: Stradivarius

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta