OFFLINE

Magnókazetta asztal: menő vagy ciki?

2013. január 17., csütörtök 12:07

Az idén ötvenedik évfordulóját ünneplő magnókazetta ihlette meg a Seattle-ben élő asztalos-designert, Jeff Skierkat, aki kiváló minőségű balti-nyírfából, rétegelt juhar-furnérlemezből és tömör amerikai diófából készítette el az ikonikus formával megegyező dohányzóasztalát. Az asztal egy igazi kazettához hasonlóan megfordítható, sorszámozott, és rendelkezik A és B oldallal is.

mixtape-cassette-table-by-jeff-skierka-5-630x419

A  tervező nem adja olcsón óriás kazettáját, 4950 dollárt, azaz 1,1 millió forintot kér a termékért – írja a highsnobiety.com. Kíváncsian várjuk, mikor készítenek hasonlóan drága és nosztalgikus használati tárgyat a napjainkban már szintén idejétmúltnak tekinthető DVD és CD lemezekből is. Ön szerint menő meglovagolni a retro hullámot vagy inkább cikinek és unalmasnak találja jelenséget? Szép az asztal, vagy ennyiért ciki lenne megvenni? Szavazzon!

Magnókazetta asztal Jeff Skierkatól
Magnókazetta asztal Jeff Skierkatól
1465 szavazat 2360 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta