OFFLINE

Jason Wu-t is megihlette a hippikorszak

2013. január 17., csütörtök 17:03

Január hetedikétől a Nordstromban kapható elsőként Jason Wu olcsósított vonala, a Miss Wu 2013-as tavaszi-nyári kollekciója, melynek egyik zöld színű pixeles darabját Michelle Obama már októberben viselhette egy Cincinnatiben tartott rendezvényen.

„A Miss Wu kollekcióval az volt a célom, hogy a fő vonalnál valamivel játékosabb, lazább, fiatalosabb és városias kollekciót tervezzek, mivel ritkán látok nőies darabokat a piacon. Szerettem volna magam kipróbálni ezen a területen is” – mondta új munkájáról a 29 éves tervező a WWD.com-nak.

A negyven darabból álló nőies gyűjteményt a szende tekintetű Meghan Collisonnal promotálja a márka, akin kiválóan mutatnak a Jane Birkin és Marianne Faithfull ihlette hatvanas éveket idéző A-vonalú ruhák, miniszoknyák, bőrkabátok és flitteres együttesek. A Miss Wu árai a tervező fő vonalának átlag 1700 dolláros, 368000 forintos áraihoz képest jóval alacsonyabbak lesznek.

A kacér, mégis szűzies retro kollekció legolcsóbb darabjáért, egy ujjatlan selyemblúzért 195 dollárt, 42200 forintot, a legdrágább ruháért, egy fekete bőrkabátért pedig 795 dollárt, 172000 forintot kérnek majd az üzletekben – írja a nymag.com. Ön mit gondol arról, hogy a harminc éves tervezőt is megihlették a hippi nők és a hatvanas évek? Várható volt, hogy a szinte minden designert foglalkoztató korszak Wu-t is megérinti, vagy meglepődött a februári divathéten még kínai gyökerekből táplálkozó fiatal tervező döntésén?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta