OFFLINE

Hideg van, de attól még öltözhet olyan vagányan, mint Eszter!

2013. január 17., csütörtök 17:30

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Eszter

Pénteken dél felől egyre többfelé várható havazás, délkeleten eleinte havas eső, a hőmérsékleti értékek jelentősen visszaesnek, több helyen napközben is fagyni fog, szóval folytatódik a csütörtöki havas helyzet – írja az Időkép.hu. Borult lesz az ég, ráadásul az északi, északkeleti szél is többfelé megerősödik. Nappal maximum +1 és -5 fok várható, reggel általában -2 fok lesz. Sajnos a Piroska napjára, azaz január 18-ra eső népi jóslás szerint ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy, tehát kemény idők jönnek. Reméljük, nem jön be a jóslat.

A nagy hidegben egy budapesti tanulót, Esztert fotóztuk le önöknek: ő szépen felöltözött a nagykabát alá. A koptatott szürke farmer és a világoskék, zebramintás ujjakkal ellátott ing menő kombó. A fekete Converse illik a fekete kabáthoz és a farmeres szetthez is, akárcsak a kékes minás sál. Különösen a kiegészítőket szerettük a szettben, nézze meg a galériában, milyen gyűrűi vannak az Ankerben kávézó lánynak!

Ing: Zara

Nadrág: Bershka

Cipő: Converse

Gyűrűk: Sixx

Óra: Promod

Kabár: Bershka

Sál: anyukájáé, Olaszországból

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta