Mixelje a mintákat, mint Viviana!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Viviana Volpicella

Csütörtökön egy hidegfront miatt az északnyugatira forduló szél a Dunántúlon megerősödik, helyenként viharos lökések is lehetnek – írja az Időkép.hu. Nyugat felől ismét havazás kezdődhet, az ég borult lesz, mint mostanában mindig. Nappal maximum -1, +4 fok lesz.

A milánói divathétről most egy melegen öltözött vendéget választottunk: a stylistként dolgozó Viviana Volpicella elég merészen párosítja az anyagokat és mintákat, de az összhatás mégiscsak jó. Oké, kicsit úgy néz ki, mint egy bohóc, és a sapka is kilóg a gondosan komponált narancsos-fekete szettből, de legalább vidám látvány. A cipője biztos Prada, de van egy olyan érzésünk, hogy a szett többi része is az. A bundamellény is szép, de ha lemásolná, inkább műszőrt vegyen: olcsóbb és állatbarátabb is, mint az igazi.

159497061
159496801
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek