OFFLINE

Mixelje a mintákat, mint Viviana!

2013. január 16., szerda 20:47

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Viviana Volpicella

Csütörtökön egy hidegfront miatt az északnyugatira forduló szél a Dunántúlon megerősödik, helyenként viharos lökések is lehetnek – írja az Időkép.hu. Nyugat felől ismét havazás kezdődhet, az ég borult lesz, mint mostanában mindig. Nappal maximum -1, +4 fok lesz.

A milánói divathétről most egy melegen öltözött vendéget választottunk: a stylistként dolgozó Viviana Volpicella elég merészen párosítja az anyagokat és mintákat, de az összhatás mégiscsak jó. Oké, kicsit úgy néz ki, mint egy bohóc, és a sapka is kilóg a gondosan komponált narancsos-fekete szettből, de legalább vidám látvány. A cipője biztos Prada, de van egy olyan érzésünk, hogy a szett többi része is az. A bundamellény is szép, de ha lemásolná, inkább műszőrt vegyen: olcsóbb és állatbarátabb is, mint az igazi.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta