OFFLINE

Katalin hercegné 11 ezer forintos blúzban szerepel a hivatalos portrén

2013. január 16., szerda 10:57

Katalin hivatalos portréja nem egy remekmű, a brit Nemzeti Portrégalériában bárki megnézheti és felháborodhat azon, hogy a hercegné öregnek és gonosznak tűnik rajta. A divatmániásokat azonban a festő, Paul Emsey körberöhögésénél jobban foglalkoztatja, milyen blúzt visel Katalin első hivatalos portréján, mely egy fotó alapján készült el három és fél hónap alatt.

Fontos a ruhaválasztás, hisz hivatalosan (sajnos) ez a kép fog fennmaradni a fiatal Katalinról, tehát biztos kétszer is végiggondolta a hercegné és stylist csapata, mit viseljen, így eshetett a választás egy klasszikus, elegáns, nyakban masnis sötétkék felsőre, mely ráadásul nem egy elérhetetlen designermunka, hanem egy 118 dolláros (26 ezer forintos) French Connection darab – írja a hollywoodlife.com.

Ön megvenné a blúzt?

 • 181
  Igen, mert Katalin is ilyet visel
 • 665
  Igen, de nem a hercegné miatt
 • 835
  Nem, nem tetszik
 • 415
  Nem akarok senkit másolni

Katalint sokan pont ezért találják szimpatikusnak, mert a különleges estélyeken kívül általában nem drága ruhákat hord, hanem simán felvesz kétszer is egy Zara ruhát, vagy épp egy French Connection topot. A blúz most egyébként le is van árazva, 50 dollárért, azaz 11 ezer forintért lehet megrendelni, de a MOM Parkban is érdemes lehet körülnézni a márka üzletében, hátha ide is került a többféle színben kapható hercegnői blúzból. Önnek hogy tetszik a felső? Megrendelné, csak azért, mert Katalinon látta, vagy nincs ilyen hatással önre a britek kedvenc hercegnéje?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta