OFFLINE

Legviccesebb photoshop baki: pálcika láb és hullámzó padló

2013. január 15., kedd 09:42

Alig két hete gyűjtöttük össze a 2012-es év legbénább photoshop bakijait, máris itt az új év legviccesebb retus-katasztrófája. A hibát ezúttal egy menő kínai márka, a Romwe vétette, mely nagyon magas és hosszú lábú modelljének varázsolt nevetségesen vékony pálcikalábakat.

A márka weboldalán található képen ráadásul nemcsak a trendi vöröses-bordó nadrágban pózoló modell lábát szúrták el a szakemberek, hanem a berendezésbe is belenyúltak és a fapadlót is sikerült nem éppen párhuzamos csíkokra osztaniuk - írja a huffingtonpost.com. Ön mit gondol a groteszk összképről? A nyakigláb modell pipaszár lába zavarja jobban, vagy a megvetemedett padlón akadt meg a tekintete?

o-PHOTOSHOP-FAIL-570
Fotó: Romwe

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta