OFFLINE

Felismeri Kate Mosst a Versace képein?

2013. január 14., hétfő 16:03

A tavaszi kampányok egyik legbizarrabb anyagával rukkolt elő a Versace, aki idén bronzbarnára festett amazonokkal, Kate Moss-szal, Daria Werbowyval, Joan Smalls-zal és gladiátornak álcázott férfimodellekkel, Kacey Carringgel, Veit Couturierrel és Edward Wildinggel készítette el sötétkék háttérben lőtt reklámanyagát – írja a dailymail.co.uk.

A kampányban szinte alig felismerhető a világ egyik legismertebb arca, Kate Moss, aki csipkében, szoborszerűen pózol Mert & Marcus kamerájának. „Nem volt könnyű egy kampányban szerepeltetni három olyan elbűvölő és ikonikus nőt, mint Kate, Daria és Joan. Mert&Marcus igazán felülmúlta önmagát, minden egyes kép úgy néz ki, mint egy műalkotás” – nyilatkozta a sztárokkal teletűzdelt kampányról Donatella Versace.

Felismerte Kate Mosst a képeken?

  • 487
    Abszolút
  • 353
    Nem, melyik képen van?
  • 161
    Ez Naomi Campbell

A nehezen beazonosítható brit ikon látható lesz még a tavaszi szezonban Stuart Weitzman cipő reklámjában és a Givenchy hirdetésében is. Önnek hogy tetszik a hatalom és dominancia témája köré épített kampány? Látott már jobbat is az 1978 óta működő divatháztól, vagy kifejezetten tetszenek a szoláriumbarnára festett modellek, mellyel tavaly már a H&M is megpróbálta eladni fürdőruha kollekcióját?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta