Hétfőn vegyen sapkát, mint Nadia!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Nadia Server

Hétfőn északon és nyugaton inkább havazás, máshol havas eső, eső, helyenként ónos eső valószínű – írja az Időkép.hu. Borult, párás idő lesz, többfelé megerősödik a keleti, délkeleti szél. Éjjel -10 fok is lehet, nappal maximum -2, +5 fok lesz. Az előrejelzések szerint hétfőtől akár szombatig mediterrán ciklonok befolyása alatt állhat majd időjárásunk, így többnapos jelentős csapadék van kilátásban, hol eső, hol hó, hol ónos eső formájában – írja sajtóközleményében az Időkép. Északon úgy tűnik, havazás lesz, és akár 30-40 centis hótakaró is kialakulhat a hét folyamán. Csütörtöktől kábé mindenhol havazni fog, most van rá esély, hogy fehérbe boruljon a táj.

Nadia Server szintén a New York-i divathére igyekszik furcsa szettjében: a napszemüveg a divatáldozatok elengedhetetlen kelléke télen is, akárcsak a maxiszoknya. A rövidre vágott pólóból ugyan kilóg Server hasa, de van nála pulóver, ami azért megnyugató, illetve a szoknyához se szandált vett, mint sokan mások, hanem bakancsot. Egyszerű, vagány, olcsónak tűnő szett, ha tetszik, próbálja ki ön is, de ne a legnagyobb havazásban!

138985029
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek