Kaitlin Fitzgerald nem fázós

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Kaitlin Fitzgerald

Szombaton több-kevesebb napsütés mindenhol várható, legfeljebb északnyugaton fordulhat elő hószállingózás – írja az Időkép.hu. Többfelé megélénkül a nyugati, északnyugati szél, a Dunántúl fölé felhők érkeznek. Éjszaka -4 és -9 fok várható, északkeleten akár -10, -13 fok is lehet, de délutánra +1 és -3°C közé melegszik a levegő.

A színésznőként dolgozó Kaitlin Fitzgerald a 2012 februári New York-i divathét Alice and Olivia bemutatójára érkezett a divatház ruhájában, mely ugyan gyönyörű, de még New Yorkban sincs annyira jó idő télen, hogy az ember lánya szandálban rohangálhasson. Attól még a dzseki menő, a ruha pedig szép, arra pont jó, hogy egy mínuszokkal tűzdelt szombaton elnézegessük. Ha utcára megy, azért vegyen pufidzsekit, téli bakancsot és meleg sapkát!

Ruha: Alice and Olivia

Dzski: Ever

138931327
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek