OFFLINE

Így öltözzön Eva Longoriának!

2013. január 11., péntek 15:30

Szokásos heti "így öltözzön celebnek" rovatunkban eddig méltatlanul mellőztük Eva Longoriát, pedig a színésznő mindig nagyon ügyesen választ magának ruhát akkor is, ha nincs mellette egy stylist és nem a vörös szőnyegre kell vonulnia. Nekünk leginkább tökéletes nadrágai szúrtak szemet, melyekhez hasonlót eddig csak a két Kardashian nővéren láttunk, de visszafogottan elegáns táskái, és előnyös felsői is kivételesen jók. Eheti cikkünkben rögtön három Longoria-szettet mutatunk be, egyikhez se nehéz bevásárolni, sőt, elég három különböző nadrágot venni, a többit nyugodtan lehet kombinálni.

Az első szettben Longoria pink farmert, bő, fehér blúzt, vékony pántos szandált és egy laptáskát visel. Hogy pontosan milyen márkájú a nadrág, nem tudjuk, de hasonlót bármelyik fast fashion üzletben be tud szerezni, nézze meg a galériában, pontosan hol! A fehér inggel is szerencsénk van, a leárazásokon akárhol kapunk 5 ezer forint alatt csinos fehér blúzt, és ami a legmeglepőbb így télen: testszínű szandálokkal is tele vannak az üzletek.

Longoria második szettjében indigókék skinny farmert visel, amit szintén nem nagy művészet beszerezni. Elméletben, merthogy a farmervásárlás elég nagy kihívás a gyakorlatban, itt szorít, ott bő, kicsit szűk, túl nagy a farzsebe és még sorolhatnánk. Mindenesetre ha elindul farmert venni, akár már 5 ezer foritnért kaphat jót. Longoria egérszürke bolyhos pulcsija sokkal nagyobb kihívás: maximum hasonlót tudunk vásárolni, de ha önöknek nem előnyös ez a szűk felső, akkor maradjanak csak az ing-zakó párosnál.

A színésznő harmadik szettje nagyon hasonlít az elsőre, csak a nadrágja púderszínű, apró clutch helyett pedig egy praktikus méretű darabbal rohangál. Ilyen halvány nadrágot azok a hölgyek válasszanak, akiknek vékony a lába és szép a feneke, mert ez a szín elég kegyetlenül növeli a domborulatokat. Apró termetű nőknek ajánlott hasonló árnyalatú, halvány magassarkút venni a sápadt nadrág mellé, mert az optikailag nyújtja alakjukat (Longoria is élt ezzel a trükkel). A galériában megtalálja ezen szett összetevőinek lelőhelyeit is, kattintson!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta