OFFLINE

Ön tolongana bugyiban ingyen ruháért?

2013. január 10., csütörtök 13:34

A Desigual körülbelül évente rendez félmeztelen vásárló-bulit valamelyik nagy európai városban, biztos nem direkt szemétségből, de általában télen. 2011-ben Lisszabonban lehetett a januári hidegben márkás cuccokért tolongani bugyiban, melltartóban, idén Párizsban rendezett a katalán cég efféle felhajtást a mínuszokban. A szabályok ugyanazok voltak: az első 100 fehérneműs vásárló ingyen nadrágot és ingyen felsőt kapott, cserébe a félmeztelen tömeg nagyszerű reklámot csinált a Desigualnak és a kezdődő leárazásnak.

Ön tolongana bugyiban?

 • 909
  Persze, tök mókás!
 • 1317
  Soha, ez nagyon ciki
 • 197
  Ha nem készülne fotó
 • 446
  Csak jó időben mennék

A márka nálunk is jelen van amúgy, de nem önálló bolttal: a Peek & Clopperburgban és a Legends üzleteiben lehet elég drágán szert tenni Desigual cuccokra. A ruhák és kiegészítők valamivel olcsóbbak Barcelonában, mint nálunk, de azért nem igazán olcsók, szóval érthető a tolongás: akár 15 ezer forint értékű farmert is lehet ingyen szerezni, de valószínűleg a 60 ezres kabátok nem az ingyen adható felső kategóriába taroznak. Ön levetkőzne egy ilyen akció kedvéért, vagy inkább lemond a drága holmikról?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta