OFFLINE

Melanie ocelotos kabátját irigyeljük

2013. január 10., csütörtök 17:06 |

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Melanie Gleinser

Pénteken borongós, szürke, csapadékos idő várható, északkeleten hó, máshol inkább eső, havas eső, ónos eső eshet – írja az Időkép.hu. Estére a déli területeken is havazás lesz jellemző. Éjszaka mínuszok lesznek, de napközben mindenhol fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet, 0-6 fok várható, és erős északnyugati szél.

Ennyire rossz időre nem megfelelő Melanie Gleinser szettje: a szerkesztőként dolgozó nő a 2012-es februári New York-i divathétre látogatott el sárgás szettjében a Catherine Malandrino showra. Nekünk a a visszafogottan állatmintás kabát és a sokféle sárga harmóniája – a szemüveg lencséje, a nadrág és a cipő együttese – nyerte el tetszésünk, a szettet így, ahogy van, elfogadnánk. Még valószínűleg a havazásban is így mászkálnánk, annyira jól néz ki ez az sszeállítás. És önnek hogy tetszik?

Nadrág: Alexander Wang

Felső: Zara

Cipő: Jenni Kayne

Kabát: Vintage

Táska: M. Quo

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta