Csütörtökön öltözzön úgy, mint Emily!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Emily

Csütörtökön eleinte északon és keleten havazás, míg délen és nyugaton kisebb havas eső, eső alakulhat ki, az átmeneti zónában ónos eső is eshet – írja az Időkép.hu. Kicsit enyhül az idő, átlag 0 fok, nyugaton akár 5-7 fok is lehet. Az ég borús marad egész nap.

Mega Meng Meng bundáján több olvasónk is felháborodott, pedig műszőrről van szó, igaz ezt nem írtuk oda: itt most kiemeljük, hogy az Emilyn látható kabát nem igazi szőrméből van, vagy ha mégis, akkor nagyon ügyesen álcázza magát műnek. A 2012-es februári New York-i divathéten vendégeskedő Emily egyébként ékszertervező, és a Catherine Malandrino bemutatót nézte meg kivillanó bokával. A csupasz bőrfelülettől eltekintve ez a szett pont megfelel egy borús, hűvös csütörtökre.

Nadrág: Alexander Wang

Felső: Zara

Cipő: Jenni Kayne

Kabát: vintage

Táska: M. Quo

138873290
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek