OFFLINE

Csütörtökön öltözzön úgy, mint Emily!

2013. január 9., szerda 16:50

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Emily

Csütörtökön eleinte északon és keleten havazás, míg délen és nyugaton kisebb havas eső, eső alakulhat ki, az átmeneti zónában ónos eső is eshet – írja az Időkép.hu. Kicsit enyhül az idő, átlag 0 fok, nyugaton akár 5-7 fok is lehet. Az ég borús marad egész nap.

Mega Meng Meng bundáján több olvasónk is felháborodott, pedig műszőrről van szó, igaz ezt nem írtuk oda: itt most kiemeljük, hogy az Emilyn látható kabát nem igazi szőrméből van, vagy ha mégis, akkor nagyon ügyesen álcázza magát műnek. A 2012-es februári New York-i divathéten vendégeskedő Emily egyébként ékszertervező, és a Catherine Malandrino bemutatót nézte meg kivillanó bokával. A csupasz bőrfelülettől eltekintve ez a szett pont megfelel egy borús, hűvös csütörtökre.

Nadrág: Alexander Wang

Felső: Zara

Cipő: Jenni Kayne

Kabát: vintage

Táska: M. Quo

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta