OFFLINE

Elegáns pingvinnek öltözött az aranylabdás Messi

2013. január 8., kedd 15:02

Számos párhuzam tolulhatott az ember fejébe, amikor meglátta a negyedszerre is a világ legjobb férfi focistájának választott Lionel Messi öltözetét hétfő este. A FIFA Aranylabda-gálájára nagyrészt feketében érkezett korunk Maradonája, de fekete szmokingját fehér pöttyök tarkították. Ugyanilyen mintázatú, torkig felrántott csokornyakkendőt húzott, az erre az alkalomra tervezett Dolce&Gabbana cucc alatt pedig fehér inget viselt (a focista a márka egyik arca is). Ruházata így nagyban hajazott egy túlméretezett pingvinre vagy egy alulméretezett cetcápára, esetleg az estély egyik pincérének is nézhették a focistafeleségek. Mindenesetre megmosolyogtató látvány volt, bár egyes munkatársaink szerint kifejezetten elegáns.

Frissítés: közben az argentin Olé újság kiderítette egy archív fotó segítségével, hogy Messi a másik argentin focilegenda, Diego Maradona hacukáját utánozta le. Maradona szörnyű szettjéért kattintson ide!

159073315
Fotó: Mike Hewitt - Fifa / Europress / Getty
Az est pingvinje, Lionel Messi, az est gyászhuszára, Andres Iniesta és az est bárzongoristája, Cristiano Ronaldo.
Az est pingvinje, Lionel Messi, az est gyászhuszára, Andres Iniesta és az est bárzongoristája, Cristiano Ronaldo.
Fotó: Christof Koepsel / Europress / Getty

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta