OFFLINE

Vegyen usankát, mint Karen Blanchard!

2013. január 7., hétfő 19:11

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Karen Blanchard

Kedden napközben nyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, délutántól egyre többfelé várható kisebb havazás, nyugaton havas eső is, de a Tiszántúlon napnyugtáig még túlnyomóan napos idő lesz. Helyenként újabb 5-6 cm friss hó hullhat – írja az Időkép.hu. Hajnalban -5, -10 fok várható, és a fagyos hajnalt követően az ország nagy részén nappal is fagyni fog, ahol nem, ott +1, +2 fok várható.

Ilyen rossz időben minimum egy szőrmés usanka kell, a kötött sapka már nem elég meleg. A divatbloggerként tevékenykedő Karen Blanchard szettjéből mi ezt irigyeljük legjobban, a csupasz boka még a kicsit kevésbé hűvös (2012 februári) New Yorkban is rossz látvány. Na jó, a halványzöld ruhát és a bézs kabátot is elfogadnánk. És ön?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta