OFFLINE

Szuperszexi menyasszonyi ruháké a jövő

2013. január 7., hétfő 09:30

A Galaxy ruháiról ismert francia tervező, Roland Mouret egy online kapható menyasszonyi-ruhakollekciót tervezett a Net-a-Porter-nak, The White Collection névvel. A hagyományos, klasszikus fehér ruhánál jóval szexibb designerruhák öt különböző stílusban, fehér, krém és tojáshéj színben kaphatóak 1600 és 4100 font, 559 ezer és 1,4 millió forint között, kizárólag a Net-a-Porter oldalán – írja a vogue.com.

„A menyasszonyi ruhánál egy kicsit szexisebb dolgot szerettem volna létrehozni, ami a menyasszonyról és partneréről szól. Szerettem volna, ha az arának a családon és a barátokon kívül a ruhával is van személyes kapcsolata. A kollekció kiváló minőségű szövetekből készült, de nagy figyelmet fordítottunk a részletekre is. Menyasszonyi ruháinkban egy elegáns csavarral minden benne van, amit egy mai modern nő keres” – jellemezte fehér ruháit a Victoria Beckhamnek és Cameron Diaznak is gyakran tervező Mouret.

Ön szakítana a hagyományokkal és viselne az esküvőjén koktélruha-stílusú, esetleg csipkés testhezálló menyasszonyi ruhát, vagy inkább a jól bevált, kevésbé praktikus abroncsos-fodros ruha mellett döntene? Vagy ha már modern esküvő, akkor Sármán Nóra elegánsan extrém ruháit viselné a nagy napon? Nézze meg Mouret ruhacsodáit a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta