OFFLINE

Kinek állt jobban: lenyomják a celebnők a modelleket?

2013. január 7., hétfő 09:24

Szokásos heti „kinek állt jobban” sorozatunkban egyszer már szembeállítottuk a modelleket a celebnőkkel, akkor nagyjából a celebek nyertek. Most ismét híres nők versengenek a márkák hivatalos modelleivel – az egyik híres nő, Hiedi Klum egyébként pont modell, de azért ő sem az a csontos, kifutós alkat. A folytatásban szavazhat: vajon a 14 éves Elle Fanningen mutat jobban a halvány Oscar De La Renta ruha, vagy a modellen? Esetleg Klumnál jobban viseli a Versace modellje a féloldalas estélyit? És hogy tetszik Blake Lively Isabel Marant ruhában?

Blake Lively Isabel Marant-ban

Kinek állt jobban?

 • 4918
  Blake Lively-nak
 • 140
  A modellnek

A nemrég megházasodó Blake Lively egy New York-i jótékonysági koncerten vett részt decemberben piros bőrcuccban a Madison Square Gardenben. A miniruha kiemelte a színésznő szőkeségét és hosszú, sportos lábait, viszont jobban feszült rajta, mint a modellen. Ez nem feltétlenül baj, sőt, lehet, hogy pont emiatt tetszik önöknek jobban az, ahogy Lively-n áll a ruha. Nekünk a cipőválasztása máris jobban tetszik, mint a márkáé: az áttört, mégis zárt, testszínű szandál valahogy kifinomultabb, mint a kifutón látott ezüst kiegészítő. Isabel Marant egyébként szeptember 28-án Párizsban mutatta be 2013-as tavaszi-nyári prêt-à-porter kollekcióját, melynek a piros bőrmini is részét képezi.

Heidi Klum Versacéban

Kinek állt jobban?

 • 3552
  Heidi Klumnak
 • 1646
  A modellnek

A német modell az MTV EMA-n 7 különböző szettet vonultatott fel, ezek közül az egyik egy felemás Versace estélyi volt, mely valószínűleg Klumon és a kifutós modelleken kívül embernek nem áll jól. A kék, gyöngyös, itt-ott kivágott ruhában az est műsorvezetőjeként aposztrofált modell csak belépett a gálára, aztán át is vett valami még kihívóbbat. A szerintünk elég ronda, kicsit xenás, ősasszonyos estélyi nagy előnye lehet, hogy sokat látunk benne Klum melleiből és lábából, a hátrányokat hadd ne soroljuk. Már a kifutós modellen is elég közönségesen hatott a rengeteg gyöngy, a batikolt anyag, és a féloldalas szabás. Ettől még el kell dönteni, kinek állt jobban a ruha: a komoly arcú, barna hajú modellnek – aki a szeptemberi milánói divathéten mutatta be –, vagy a vérbő várúrhölgyként pózoló szőke Klumnak?

Elle Fanning Oscar De La Rentában

Kinek állt jobban?

 • 1108
  Elle Fanningnek
 • 3879
  A modellnek

A 14 éves színésznő a legfiatalabb 2012 legjobban öltözött celebnői között: stylistja mindig jó ízléssel választ neki ruhát, sosem túl felnőttes, de nem is túl gyerekes a megjelenése, amit azért nehéz elérni. A legtöbbször porcelánbabaként tűnik fel Fanning a vörös szőnyegen, az Oscar De La Renta ruhában sem volt ez másként. 2012 december 2-án a Brit Független Filmesek díjkiosztóján csillogó, ferde aljú estélyiben jelent meg Fanning: a púderszín kicsit sápasztotta a színésznőt, biztos nem véletlen, hogy a kifutón egy fekete hajú, enyhén napbarnított bőrű modellen nézhettük meg a mesébe illő ruhát. Akárcsak Klum, Fanning stylistja sem keresett más cipőt a ruhához, mint amit a tervező ajánlott: ez esetben egy testszínű körömcipőt. Önnek kin tetszik jobban a ruha: a szeptemberi New York-i divathéten felvonuló modellen, vagy a fiatalkorú színésznőn?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta