OFFLINE

Chiara nem fázik a tollas szoknyában

2013. január 5., szombat 12:42

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Chiara Ferragni

Vasárnap ismét felhők érkeznek fölénk, főként a nap második felében várható több helyen csapadék: nyugaton eső, zápor, keleten, északkeleten kisebb havazás, hózápor formájában – írja az Időkép.hu.   Nappali maximum 0-8 fok várható, északnyugaton lesz jobb idő.

Az ismert divatblogger, az olasz Chiara Ferragni a tavalyi New York-i divathétre ment tollszoknyában: hasonlót mi most a Stradivariusban tudunk szerezni, ráadásul le is van árazva. A tollszoknya elég hangsúlyos darab, nem kell cifrázni, elég mellé egy fekete zakó és egy fekete harisnya, egyszerű cipővel, ahogy Chiarán is láthatjuk.

Top: Milly

Szoknya: Zara

Cipő: Louis Vuitton

Zakó: H&M

Táska: Valentino

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta