OFFLINE

Andrej Pejicet fehérneműben fojtogatják az Elle-ben

2013. január 5., szombat 21:26

2012 minden bizonnyal a bosnyák származású Andrej Pejic éve volt a divatszakmában. Tavaly láthattuk Rosa Clara menyasszonyi ruháiban a barcelonai divathéten és push-up melltartó reklámozásra is felkérték az androgün (de férfias jegyekkel született) modellt – írja a fashion.telegraph.co.uk. A 2013-as évet egy provokatív Elle címlappal nyitja a nemrég a 98. legszexibb nőnek megválasztott Pejic, akit a szerb Elle választott januári címlaplányának.

A provokatív címlapjával úttörőnek számító divatlap elején a sokoldalú Pejic Mihalik Enikő Vogue-nak lőtt anyagához hasonlóan mini-frufruval pózol. A Victor-Victoria című divatanyagban pedig egy David Bowie féle Thin White Duke karakter fojtogatja a Gaultier La Perlának tervezett pimasz fekete fehérneműibe öltözött modellt. Ön mit gondol az elegáns női alsókban kacéran bájolgó 21 éves modellről, túlfeszítette a húrt az Elle, vagy 2013 az androgün modellek éve lesz a divatvilágban?

A képre kattintva megnézheti a fojtogatást!
A képre kattintva megnézheti a fojtogatást!
Fotó: Elle

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta