OFFLINE

Így másolja Beyoncé Knowlest!

2013. január 4., péntek 14:36

Celebmásolós sorozatunkban a  tavalyi évet a Kardashian nővérekkel zártuk, és a 2013-at egy hasonló alakú, de egy picivel nagyobb kaliberű hírességgel indítjuk. Ő Beyoncé Knowles, akinek saját divatmárkája is van, és ha úgy tartja kedve, akár 3 millió forintot is eltapsol másfél óra alatt ruhákra és kiegészítőkre. Az énekesnő egyébként nem veti meg a merész holmikat, de amikor pár napja vásárolni indult gyermeke apjával, egy olyan szettet viselt, amit bátran koppinthatunk. Részletek a hajtás után!

Bár azért ebben az időszakban is bőven találni térd fölé érő ruhákat, illetve miniszoknyákat az üzletekben, olyan mintákkal nehéz összefutni, mint amilyet Beyoncé Knowles visel. Bezzeg, ha most dobnák piacra a Marni és a H&M közös kollekcióját, kicsit könnyebb dolgunk lenne. Azért így sem kell kétségbeesni, a vintage-és használtruha boltokban talán szerencsével járunk, de az Asos és ModCloth oldalára is érdemes ellátogatni, ha nem berzenkedünk az internetes vásárlástól.

Mondanánk, hogy a szürke szövetkabáttal könnyebb dolgunk lesz, de akkor hazudnánk, mert vagy a szín vagy a fazon nem stimmel. Aki engedékenyebb, azért a Mangóban vagy a Reservedben találhat magának felöltőt. Ami a kiegészítőket illeti, az énekesnő napszemüvegének mását a Romwe oldalán 14 dollárért árulják, de a Mangóban és a Pull & Bear üzleteiben is lehet még találni óriási napszemüveget hasonló árban. Jó, nem egy Prada, mint amilyen minden második celebnek, többek közt Beyoncénak is van.

Pántos magassarkúért megint az internetes boltokba érdemes ellátogatni, az árak nem is olyan vészesek. Ha nem számoljuk a postaköltséget, már 8000 forint környékén rendelhetünk egy párt. Bár a többféle anyagból, bőrből varrt táskák most nagyon divatosnak számítanak, itt megint engedményeket kell tenni. Ugyanolyat biztosan nem találunk, amilyet Knowles visel, de a galériánkban szereplő darabok közül a legdrágább darab is "csak" 17 ezer forint.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta