no

Menő vagy ciki a pizza illatú parfüm?

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk mindazoknak, akik arra vágynak, hogy olyan illatuk legyen, mint egy gyorsétteremnek, vagy egyszerűen csak szeretnék egy frissen sült pizza illatát érezni pizza nélkül: a Pizza Hut saját pizza-illatot dob a piacra. És ez tök komoly.

599994 10150216103369986 1079697984 n
Pizza Hut Canada / Facebook

Az egész elképzelést egy, a kanadai Pizza Hut láncnak dolgozó marketingcég, a Grip Limited indította el, egy Facebook-bejegyzéssel, amiben azt kérdezték a rajongóktól augusztusban, látszólag viccelődve: "Szereted azt az illatot ami megcsapja az orrodat, mikor kinyitod a Pizza Hutos pizzásdobozt? Biztosra vesszük, hogy igen. Milyen nevet adnál egy ilyen illatú parfümnek?" – írja a Fashionista.

A kérdést olyan, nem várt mértékű érdeklődés követte, hogy a Pizza Hut úgy döntött, ténylegesen elkészíti – igaz, csak csekély számú, limitált mennyiségben – a parfümöt és elküldi azokat az első 100 hozzászólónak. A Grip Limited ügyvezető igazgatója, Adam Luck a Marketing Magazine-nak adott interjújában úgy írta le a parfüm illatát, mint "egy frissen sült tészta, némi fűszerrel".

"Rá kellett jönnünk, hogy korántsem könnyű olyan illatot előállítani, mint a frissen sült kenyéré, de úgy érzem, sikerült nagyon hasonlót alkotnunk" – mondta Pizza Hut marketingigazgatója, Beverly D'Cruz. "Ha ezzel befújsz egy szobába, akkor pizzaillatot fogsz érezni" – tette hozzá. Ami szerintünk némi csalódást okozhat mindazoknak, akik úgy sétálnak be egy pizza illatú szobába, hogy aztán egy morzsányi pizzát sem ehetnek. Azt se felejtsük el, hogy nem a Pizza Hut az első gyorsétterem, ami saját illatot dob a piacra, korábban a Burger King is próbálkozott hasonlóval néhány évvel ezelőtt, amikor a Flame nevű parfümmel próbálkozott, ami nem meglepő módon nem igazán terjedt el.

Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (1970) (1732) Ciki!
Mustra