OFFLINE

Menő vagy ciki a pizza illatú parfüm?

2013. január 3., csütörtök 15:26

Nagyszerű hírrel szolgálhatunk mindazoknak, akik arra vágynak, hogy olyan illatuk legyen, mint egy gyorsétteremnek, vagy egyszerűen csak szeretnék egy frissen sült pizza illatát érezni pizza nélkül: a Pizza Hut saját pizza-illatot dob a piacra. És ez tök komoly.

599994 10150216103369986 1079697984 n
Fotó: Pizza Hut Canada / Facebook

Az egész elképzelést egy, a kanadai Pizza Hut láncnak dolgozó marketingcég, a Grip Limited indította el, egy Facebook-bejegyzéssel, amiben azt kérdezték a rajongóktól augusztusban, látszólag viccelődve: "Szereted azt az illatot ami megcsapja az orrodat, mikor kinyitod a Pizza Hutos pizzásdobozt? Biztosra vesszük, hogy igen. Milyen nevet adnál egy ilyen illatú parfümnek?" – írja a Fashionista.

A kérdést olyan, nem várt mértékű érdeklődés követte, hogy a Pizza Hut úgy döntött, ténylegesen elkészíti – igaz, csak csekély számú, limitált mennyiségben – a parfümöt és elküldi azokat az első 100 hozzászólónak. A Grip Limited ügyvezető igazgatója, Adam Luck a Marketing Magazine-nak adott interjújában úgy írta le a parfüm illatát, mint "egy frissen sült tészta, némi fűszerrel".

"Rá kellett jönnünk, hogy korántsem könnyű olyan illatot előállítani, mint a frissen sült kenyéré, de úgy érzem, sikerült nagyon hasonlót alkotnunk" – mondta Pizza Hut marketingigazgatója, Beverly D'Cruz. "Ha ezzel befújsz egy szobába, akkor pizzaillatot fogsz érezni" – tette hozzá. Ami szerintünk némi csalódást okozhat mindazoknak, akik úgy sétálnak be egy pizza illatú szobába, hogy aztán egy morzsányi pizzát sem ehetnek. Azt se felejtsük el, hogy nem a Pizza Hut az első gyorsétterem, ami saját illatot dob a piacra, korábban a Burger King is próbálkozott hasonlóval néhány évvel ezelőtt, amikor a Flame nevű parfümmel próbálkozott, ami nem meglepő módon nem igazán terjedt el.

1207 szavazat 1583 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta