OFFLINE

Öltözzön talpig kékbe, mint Vanessa!

2013. január 3., csütörtök 17:08

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Vanessa

Pénteken a nyugati-északnyugati szél többfelé megerősödik, a kezdeti változóan felhős-napos időt követően késő délutántól északnyugat felől megnövekszik a felhőzet és többfelé várható eső, zápor – írja az Időkép.hu. A szél ellenére enyhe idő lesz, hajnalban -1 és +5, délután 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Egy ilyen enyhe, de szeles napra pont tökéletes választás Vanessa szettje: a kék és fekete párosa izgalmas, jól néz ki és úgy különleges, hogy nem hivalkodó. Ön viselné?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta