OFFLINE

Öltözzön olyan csinosan, mint Giovanna Battaglia!

2013. január 2., szerda 17:09

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Giovanna Battaglia

Csütörtökre virradóra a szélcsendes területeken ismét köd képződhet, délelőtt fátyolfelhős, helyenként napos időre számíthatunk – írja az Időkép.hu. Délután észak felől megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé ered el az eső. Északon és keleten havazásra számíthatunk. A nyugatira, délnyugatira forduló szél megerősödik, éjjel minimum -1, -6 fok, nappal maximum 4 fok lehet.

A változatos időjáráshoz is megfelelő lehet Giovanna Battaglia egyszerre sportos és elegáns szettje. Battaglia tudja mit csinál, ha öltözésről van szó: ő a L'Uomo Vogue főszerkesztője, a W magazine társ-divatszerkesztője, emellett szabadúszó stylist. 28 éves koráig elismert modell volt, többek közt a D&G-nek dolgozott sokat, de időben tudott váltani – írja a wikifashion.com. Biztos az is segített szerkesztői karrierjén, hogy az egykori francia Vogue szerkesztő, Carine Roitfeld fiával, Vladmir Restoin-Roitfelddel jár. Most együtt élnek New Yorkban, ahol az anyóssal együtt készítik fent említett W magazint.

A csinos, földszínekben játszó szettben Battaglia az Alexandre Herchcovitch bemutatóra ment 2012 februárjában, a New York-i divathéten. Nekünk csizmája tetszik legjobban, de a kabát és a szoknya anyaga köztti kontraszt is figyelemre méltó, akárcsak az apró Louis Vuitton táska. Ön viselné a szettet?

Szoknya: Number 21

Csizma: Manolo Blahnik

Táska: Louis Vuitton

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta