OFFLINE

A 2013-as nyár legjobb táskái

2013. január 2., szerda 10:14

Jövőre sem egyszerűsödik le a táska felhozatal. Giccses, kockás, virágos, állatmintás, fényes darabokkal is trendi lesz jövő nyáron!

Azt már tudjuk, hogy szandálok terén az extrémebb daraboké lesz a főszerep a 2013-as szezonban. Körülnéztünk, milyen táskák közül választhatunk jövő nyáron. A divathéten felvonultatott táskáknál a klasszikus, az állat és virágmintás táskák mellett idén is helyet kaptak a díszes csatokkal és kiegészítőkkel feldobott egyszínű táskák és a rikító színekben pompázó extrémebb darabok is, illetve továbbra is hódít a túlméretezett batyu és a borítéktáska.

Nyilvánvaló, hogy Karl Lagerfeld Chanel bemutató előtt beharangozott hula-hopp táskája vitte a pálmát a 2013-as táska felhozatalból. A divathét egyik legdrámaibb pillanata mellett a legtöbb nő elvárásaival összhangban voltak a szőrös cipőkkel sokkoló Celine kígyó-és krokodilmintás táskái és vérnarancs színű darabjai is.

Kockás táskákat tervezett a következő szezonra a Louis Vuitton, Dries Van Noten, színben és mintában viszont idén sem volt párja a Dolce&Gabbana párosnak. Több designer is a fehér táskákban látott fantáziát, mint például a Rochas, a Kristen Stewarttal kampányoló Balenciaga, a Lanvin és a bevásárló szatyorban gondolkodó Alexander Wang is.- írja a fashionista.com. A divathetek legjobb táskái közé sorolható még a Fendi túldíszített, prémes kulcstartókkal feldobott táskája és a Prada holdjáróihoz passzoló virágos táska is. A galériában megnézheti, milyen táskákat fog hordani jövő nyáron!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta