Menő vagy ciki a fenék formájú körömlakk?

Jean Paul Gaultier női és férfi alakot ábrázoló parfümös üvegei után egy San Francisco-i kozmetikai cég a női idomokkal kíván hatni vásárlóira. A Bootie Babe ötven éves alapítója, Mark O'Hara állítása szerint már 15 évvel ezelőtt kitalálta a segg formájú üvegcsét, de mégis csak idén dobta piacra tizenkét árnyalatban kapható körömlakk kollekcióját és hat darabból álló parfümkínálatát.

Az élénk-, pasztell-, és fémes színekben pompázó lakkokat játékos fantázianevekkel is ellátta a márka marketingcsapata, így a nemrég újraindult brand kínálatából választhatunk Fruity Patootie, Hella Hiney vagy Tears for Rears névre keresztelt színek közül is – írja a fashionista.com.

A8xLDVUCIAAAOya.jpg-large-640x362

„Néhány nő nem értékeli ez a terméket, mert szexistának hiszi, viszont Brazíliában szeretik ezeket a formákat. Nagyon kevés az egyedi vonal ezen a téren, a mi jellegzetes üvegcsénk biztosan felhívja magára a figyelmet ezen a telített piacon” – mondta a szépségipar miatt egy zenekarból kilépő  O'Hara a különös csomagolásról. Ön szerint menő a 12 dolláros, 2600 forintos popsi formájú üveg, vagy inkább cikinek véli az egyébként trendi színű lakkok csomagolását?

A8xMQxZCMAAbh3u.jpg-large-640x344
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek