OFFLINE

Menő vagy ciki a fenék formájú körömlakk?

2013. január 1., kedd 14:04

Jean Paul Gaultier női és férfi alakot ábrázoló parfümös üvegei után egy San Francisco-i kozmetikai cég a női idomokkal kíván hatni vásárlóira. A Bootie Babe ötven éves alapítója, Mark O'Hara állítása szerint már 15 évvel ezelőtt kitalálta a segg formájú üvegcsét, de mégis csak idén dobta piacra tizenkét árnyalatban kapható körömlakk kollekcióját és hat darabból álló parfümkínálatát.

Az élénk-, pasztell-, és fémes színekben pompázó lakkokat játékos fantázianevekkel is ellátta a márka marketingcsapata, így a nemrég újraindult brand kínálatából választhatunk Fruity Patootie, Hella Hiney vagy Tears for Rears névre keresztelt színek közül is – írja a fashionista.com.

A8xLDVUCIAAAOya.jpg-large-640x362

„Néhány nő nem értékeli ez a terméket, mert szexistának hiszi, viszont Brazíliában szeretik ezeket a formákat. Nagyon kevés az egyedi vonal ezen a téren, a mi jellegzetes üvegcsénk biztosan felhívja magára a figyelmet ezen a telített piacon” – mondta a szépségipar miatt egy zenekarból kilépő  O'Hara a különös csomagolásról. Ön szerint menő a 12 dolláros, 2600 forintos popsi formájú üveg, vagy inkább cikinek véli az egyébként trendi színű lakkok csomagolását?

A8xMQxZCMAAbh3u.jpg-large-640x344
2046 szavazat 2073 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta