OFFLINE

Kinek áll jobban: generációk harca

2013. január 1., kedd 15:49

Ezen a héten arra keressük a választ, hogy ugyanaz a ruha a fiatalabb vagy az idősebb hírességeknek áll jobban. A fiatalabb generációt Leona Lewis, Naomie Harris és Ashley Benson képviseli, míg az idősebbek között Lucy Liut, Michelle Pfeiffert és Jenny McCarthyt láthatjuk. Önök szerint melyik generáció tagjának áll jobban ugyanaz a ruha?

Ashley Benson – Jenny McCarthy

Kinek áll jobban?

 • 1015
  Bensonnak
 • 4007
  McCarthy-nak

A Pretty Little Liars főszereplője szeptemberben jelent meg egy rendezvényen a fekete-arany Dolce & Gabbana ruhában, míg Jenny McCarthy novemberben viselte ugyanazt a ruhát. A 23 éves Benson és a 40 éves McCarthy sem viselt kiegészítőt az egyébként látványos ruhához. Különbséget csupán a frizurájukban találunk. A döntés különösen nehéz lesz, mert hiába a 17 éves korkülönbség, McCarthy még mindig úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna.

3
Fotó: Northfoto

Naomie Harris – Michelle Pfeiffer

Kinek áll jobban?

 • 1379
  Harrisnek
 • 3845
  Pfeiffernek

A James Bond-filmeket népszerűsítő körútjára Naomi Harris már számos olyan ruhát választott, amit korábban más hírességeken láthattunk. Ezúttal Michelle Pfeiffer Lanvin-ruháját választotta ki magának. A 36 éves Naomie Harris egy hegyes orrú fekete bokacsizmát és egy ezüst karkötőt tartott méltónak a ruhához, míg az 54 éves Pfeiffer egy fekete Sergio Rossi platformcipővel viselte a bordó szaténruhát.

1
Fotó: Northfoto

Leona Lewis – Lucy Liu

Kinek áll jobban?

 • 3352
  Lewisnak
 • 1536
  Liunak

Kivételesen nem estélyiről, hanem egy pelerinről kell eldönteniük, hogy kinek áll jobban. Ugyanazt a Roberto Cavalli darabot viselte Leona Lewis és Lucy Liu is. A 27 éves énekesnő ugyan nem rendeltetésszerűen viseli a tollmintás köpenyt, de legalább kiderült, hogy a hideg ellen is véd. A 44 éves Lucy Liu nem csupán magára dobta, hanem viselte a köpenyt. Ráadásul egy fekete Roland Mouret estélyit rejtett el.

2
Fotó: Northfoto

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta