Kinek áll jobban: generációk harca

Ezen a héten arra keressük a választ, hogy ugyanaz a ruha a fiatalabb vagy az idősebb hírességeknek áll jobban. A fiatalabb generációt Leona Lewis, Naomie Harris és Ashley Benson képviseli, míg az idősebbek között Lucy Liut, Michelle Pfeiffert és Jenny McCarthyt láthatjuk. Önök szerint melyik generáció tagjának áll jobban ugyanaz a ruha?

Ashley Benson – Jenny McCarthy

Kinek áll jobban?

A Pretty Little Liars főszereplője szeptemberben jelent meg egy rendezvényen a fekete-arany Dolce & Gabbana ruhában, míg Jenny McCarthy novemberben viselte ugyanazt a ruhát. A 23 éves Benson és a 40 éves McCarthy sem viselt kiegészítőt az egyébként látványos ruhához. Különbséget csupán a frizurájukban találunk. A döntés különösen nehéz lesz, mert hiába a 17 éves korkülönbség, McCarthy még mindig úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna.

3
Northfoto

Naomie Harris – Michelle Pfeiffer

Kinek áll jobban?

A James Bond-filmeket népszerűsítő körútjára Naomi Harris már számos olyan ruhát választott, amit korábban más hírességeken láthattunk. Ezúttal Michelle Pfeiffer Lanvin-ruháját választotta ki magának. A 36 éves Naomie Harris egy hegyes orrú fekete bokacsizmát és egy ezüst karkötőt tartott méltónak a ruhához, míg az 54 éves Pfeiffer egy fekete Sergio Rossi platformcipővel viselte a bordó szaténruhát.

1
Northfoto

Leona Lewis – Lucy Liu

Kinek áll jobban?

Kivételesen nem estélyiről, hanem egy pelerinről kell eldönteniük, hogy kinek áll jobban. Ugyanazt a Roberto Cavalli darabot viselte Leona Lewis és Lucy Liu is. A 27 éves énekesnő ugyan nem rendeltetésszerűen viseli a tollmintás köpenyt, de legalább kiderült, hogy a hideg ellen is véd. A 44 éves Lucy Liu nem csupán magára dobta, hanem viselte a köpenyt. Ráadásul egy fekete Roland Mouret estélyit rejtett el.

2
Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek