OFFLINE

Így törje be cipőjét kevesebb mint két perc alatt!

2012. december 31., hétfő 13:48

Az új cipőnél, legyen akár lapos, akár magas sarkú, mindenkinek van valamilyen bevált módszere arra, hogy hogyan törje be úgy, hogy az már az első pár viselés után kényelmes legyen. Többen a fizikailag megerőltetőbb „gyömöszölős” módszerre esküsznek és vannak, akik benedvesítik lábbelijük talpát. A cipőmániások pedig semmiképp sem ajánlják a cipő betörést úgy, hogy az a lábunkon van, mivel ez a módszer könnyen kárt tehet az inakban és az ízületekben.

Ha a bőrpuhító segédeszközök, például a gyanta és a vazelin sem segítenek a problémán, próbálják ki a Lifehacker.com egyszerű és ügyes trükkjét, mellyel két perc alatt betörhetik legújabb cipőjüket, ha az túl szűknek bizonyulna. Bár azt nem garantáljuk, hogy a praktika alkalmazható a kifordított magassarkúkra vagy Lady Gaga bármelyik cipőjére is, de érdemes kipróbálni.

1.Vegyünk fel egy vastagabb zoknit és csúsztassuk lábunkat a cipőbe.

2.Hajszárítózzuk a cipőt, miközben ide-oda mozgatjuk benne a lábunkat, nyújtóztassuk ki a lábunkat, kihasználva a cipőben található maximális helyet.

3.Tartsuk magunkon a cipőt, míg az ki nem hűl.

4.Vegyük le a zoknit és próbáljuk fel újra a cipőt.

5.Ha még feszítenénk rajta a több hely reményében, ismételjük meg a folyamatot, ahányszor szükséges.

stockfresh 1141878 pretty-young-woman-with-buying-shoes-addictio

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta