Ön is fekete kabátban szilveszterezik?

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Lina Weston

Hétfőn reggelre többfelé képződhet pára, köd, melynek nagy része napközben feloszlik, általában véve napos lesz az idő – írja az Időkép.hu. Napközben 3 fok körül alakul a hőmérséklet, éjjel sem lesz nagyon hideg, 0, -2 fok várható. Jelentős szél vagy csapadék előreláthatólag sehol sem zavarja a szabadtéri programokat Szilveszterkor.

Nagy öröm ez azoknak, akik úgy indulnak neki az éjszakának, hogy nem tudják, milyen buliban fognak kikötni: nekik mindenesetre jól jön egy olyan hosszú és vastag kabát, mint amilyet az énekesnőként dolgozó Lina Weston viselt a New York-i divathéten 2012 februárjában. A meleg, de kevéssé csinos csizma is kötelező egy utcára tervezett szilveszteri buliban: kedvencünk Lina gyöngyös kistáskája, mely lányosabbá teszi a kicsit öregasszonyos szettet.

Kabát: Donna Karen

Cipő: Roy Red

Szoknya: Acne

Táska: vintage

139050263
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra