no

2012 tíz legrosszabb celebsminkje

A legcsinosabb celebnők, legjobb estélyik és legszebb 2012-es emlékek mellett év végén szokás a legrosszabb sminkeket, frizurákat is összegyűjteni. A Huffington Post szépségbaki-gyűjteményéből kiderül, hogy a színes ombre haj volt az egyik legnagyobb balfogás 2012-ben, de a túl erős smink se jött be mindig a celebnőknek. Nézze meg a 10 legrosszabb megjelenésű híres nőt a galériában!

Az egyik legrosszabbul sminkelt nő Lindsay Lohan lett, ami nem meglepő annak tudatában, hogy egész évben szét volt esve az élete. Év elején még hidrogénszőkén próbálkozott, ami felpüffedt arcát csak tovább kerekítette, aztán a Liz & Dick főszerepében sötétvöröses-barnára festették haját. A hajszín a kisebb baj, a túlszoláriumozott bőr és a hullafehér száj már nagyobb.

Az év másik legtöbbet emlegetett vesztese Kristen Stewart, aki nem csak rossz ruhaválasztásaival, de szakításával is a hírekbe került. Arról kevesebb szó esett, hogy a rossz ruhák mellé mindig borzalmas igénytelen frizurát és csúnya sminket kap a színésznő. Christina Aguilerára is rájárt a rúd, év végére rendesen el is hízott, de ezt nem bánja. Azt annál jobban bánhatja, hogy egész évben színezte tincsei alját, ami tényleg senkinek nem áll jó. Az külön probléma, hogy a piros rúzs árnyalat egyáltalán nem megy a szintén piros hajához. Hogy sapkát miért vett egy vörös szőnyeges megjelenéshez, az végképp érthetetlen.

Lady Gaga sem maradhat ki a legrosszabbak közül: ő folyamatosan kísérletez, persze hogy becsúszik pár hiba. Például az alul felnyírt haj nem egy jó döntés, de ha tudjuk, hogy Terry Richardson halott anyja előtt tiszteleg vele, akkor megbocsátható. Viszont a ketrec a fején elég hülye húzás volt. Mischa Bartonról ritkán hallani, akkor viszont csak rosszat: a Huffington Post válogatásába egy borzalmasan eltúlzott sminkkel került be, nézze meg a galériában! Az viszont jó hír, hogy a színésznő éppen nem anorexiás.

Crystal Renn szupermodellnek is sikerült elrontania amúgy makulátlan külsejét egy szőkített szemöldökkel: modellként ugyan mindig el kell fogadnia ügynöke és megrendelői tanácsát, de reméljük, hogy a szemöldökét már visszafestette, mert ez borzalmas. Kelly Osbourne lila hajával nem tud mit kezdeni, de legrosszabb jelenése mindenképp a New York-i divathéten volt, amikor zuhanyzókontyot villantott. Hozzá hasonlóan színes hajban utazik a Jersey Shore realitycelebje, akit talán még itthon is ismer mindenki: Snooki. Ő gyermeke születése után se komolyodott meg, a Huffington Post szerint a hajába tűzött masni és az erős smink miatt abszolút ott a helye az év legrosszabb megjelenésű celebnői közt.

Szintén a listára került Nicki Minaj és Kesha is, bár mindketten túlzásaikról ismertek, akárcsak Lady Gaga, szóval mi egy kicsit igazságtalannak érezzük, hogy sminkjük miatt cikizik őket: mondjuk, ha jobban megnézzük Kesha egyik felépő-sminkjét és frizuráját, be kell látnunk, hogy tényleg ijesztő. Akárcsak Minaj a pink parókákban. Ön szerint nem?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra