OFFLINE

A Victoria's Secret lett 2012 legjobb márkája

2012. december 29., szombat 13:49

A WWD.com a napokban tette közzé a száz legsikeresebb és legkeresettebb márka listáját az Egyesült Államokban. Az átlagos évi jövedelemből, 50000 dollárból (10,9 millió forintból) élő,13 és 64 éves nők körében végzett felmérés szerint Amerika legismertebb divatmárkája a Palvin Barbarát beújító Victoria's Secret, aki olyan divatházakat utasított a háta mögé, mint Ralph Lauren vagy Tommy Hilfiger.

A fehérneművállalat, mely legutóbb 2008-ban került a dobogó legfelső fokára, idén 6,1 milliárd dollár értékű eladott áruval szerezte meg az első helyet. Az első tíz legsikeresebb brand között van még a Levi's, a Gap, a Calvin Klein, a Nike, a Fruit of the Loom, a Lee, a Timex, míg az ékszerekben utazó Tiffany & Co idén csak a hatvanadik helyet érte el a top 100-as listán.

„Mint mindig, idén is a nagy márkák költötték a legtöbbet reklámra és marketingre. A Victoria's Secret sikere is a fizetett TV- és újsághirdetéseknek, valamint online marketingnek köszönhető” – tette hozzá a WWD.com. A kutatók egyébként a felmérés során arra kérték a válaszadókat, hogy 1008 darab előre kiválasztott márkát értékeljenek a „nagyon jól ismeri”, „a kevéssé ismeri” vagy az „egyáltalán nem ismeri” kategóriák szerint.

Az idei 100-as listára több külföldi divatház is felkerült, mint például a londoni Burberry, vagy az olasz Gucci és Giorgio Armani. A Victoria's Secretnél egyel fiatalabb generációt, 15-22 éveseket megcélzó fehérnemű márka, a Pink például csak 94. helyen végzett 2012-ben. Ha kíváncsi, hogy hányadik helyet taposta ki magának a H&M vagy a Dior, ide kattintva megnézheti!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta