OFFLINE

3 ruha, ami alá mindig kell alakformáló fehérnemű

2012. december 29., szombat 17:09

Egyre több híresség esküszik a pasikat lelohasztó alakformáló fehérnemű szükségességére. Katy Perry például kifejezetten kövérnek érzi magát, ha nem visel ilyen fehérneműt exkluzív luxusruhái alatt, de a sokat mosolygó színésznő, Octavia Spencer, vagy a tejbárt nyitó Kim Kardashian is ódákat zeng a szükséges rosszként emlegetett alsóneműről. A Huffington Post szerkesztői összegyűjtötték azt a három esetet, amikor már-már kötelező nagyibugyit választani a tanga helyett.

Selyem vagy szatén ruha

A túl finom esésű és tapintású anyag egyik nagy hátránya, hogy láttatni engedni a bugyi és a melltartó formáját, sőt összes nem létező zsírpárnánkat és narancsbőrünk minden egyes gyűrődését is. Így a nem éppen praktikus, exkluzívabb alkalmakra szánt anyaghoz különösen ajánlott alakformáló fehérneműt választani tanga helyett.

Átlátszó vagy fehér ruha

A fehér vagy testszínű ruháknál kockázatot jelent, hogy a nem kívánt helyeken villanak ki a bőrhibák, a vékonyabb anyagból szabott daraboknál pedig a teltebb idomok is előtérbe kerülhetnek. Ilyen esetekben ne hezitáljon, nyugodtan válassza a nőiesebb bugyi helyett a kevésbé esztétikus, bőrszínű, de önbizalmat adó alakformáló fehérneműt!

sassybax

Dzsörzé (jersey) ruha

Vékony, rugalmas és puha anyaga miatt a koktél- és parti-ruhák nagy része dzsörzé (jersey) anyagból készül, aminek a selyemhez hasonlóan árnyoldala is van. A kellemes anyag ugyanis túlságosan igazodik a test vonalaihoz, így hasleszorító fehérnemű nélkül általában nehéz megúszni a gúnyos vagy lesajnáló pillantásokat. Ha kedvet kapott hozzá, hogy karácsonyi vagy szilveszteri outfitje alá alakformálót húzzon, a H&M-ben átlagosan 5 ezer forintért, a Women's Secretben pedig 13-20 ezer forint között találja a praktikus fehérneműket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta