OFFLINE

Mihalik Enikő hat legjobb pillanata 2012-ben

2012. december 28., péntek 22:10

Hazánk egyik legkelendőbb exportcikke, a Békéscsabáról származó Mihalik Enikő a 2012-es divatanyagokból is jócskán kivette a részét. Összegyűjtöttük, melyek voltak a sokat foglalkoztatott, rezzenéstelen arcú szupermodell legmenőbb munkái az idei évben.

Önnek hogy tetszett jobban Mihalik Enikő ?

 • 59
  Gumiabronccsal, kiretusálva
 • 213
  Karády Katalinként
 • 363
  Boldogan mosolyogva
 • 104
  Betépett kísértetként
 • 187
  Szoftpornósan
 • 197
  Vad délutáni sétán

Gumiabronccsal pózolós

Mihalikból a Harper's Bazar egyik retusőre faragott szirénszerű Barbie-t még májusban, amikor zavarbaejtően hosszú, csont nélküli lábakat és egészségtelenül karcsú derekat faragott a 25 éves modellnek. Önnek tetszik a Costa Braván gumiabronccsal, narancssárgás bőrszínnel pózoló modell a spanyol lap címlapján, vagy felháborítják az ilyen jellegű photoshop hibák? Nézze meg a képet a galériában, a hajtás után!

Karády Katalinként

A gumiabronccsal készült sorozat után Mihalik a francia Numéro felkérésére készítette el Buenos Aires-ben lőtt anyagát, melyen Karády Katalinra emlékeztető hajkölteményekkel és összetéveszthetetlenül előkelő, karádys arckifejezéssel pózol a híres fényképészpárosnak, Sofia Sancheznek és Mauro Mongiellonak. Önnek tetszik Mihalik felöltözve, a negyvenes évek ihlette képeken, vagy szívesebben néz róla erotikusabb témájú divatképeket?

Nevetgélős

A divatlapoknak lőtt izgalmasabbnál-izgalmasabb sorozatok közül talán legjobban az amerikai Harper's Bazaarnak készített Mihalik Enikős anyag lepett meg minket, melyen a már-már unalmas, évente visszatérő hippi és military ihletésű romantikusabb darabokat dobták fel a szerkesztők a magyar modell fülig érő mosolyával a War & Peace (Háború és Béke) című anyagban. Így Victor Demarchelier képeinek hála, 2012 közepére végre azt is megtudtuk, milyen az, amikor Mihalik Enikő elneveti magát.

Betépett kísértetként

A magyar modellekkel szívesen dolgozó olasz Vogue kora őszi, „So full of Dreams” című bohém editoriájával dobta fel a hűvös szezont, melyben Mihalik Enikő betépett kísértetként, hullasápadtan, romantikus Chanel ruhákban fetreng Ellen von Unwerth kamerája előtt. A sejtelmes, ködös környezetben lőtt művészi, vintage hangulatú képekről természetesen a vörös hajjal pózoló modell mellvillantása sem maradt le.

Szoftpornós

Mihalik lengyel kolleganője, Anja Rubik idén indította újra útjára erotikus magazinját, a 25-t, melynek egyik promó filmjében a nem éppen szégyenlősségéről ismert magyar modell szerepel. Az X címet kapott szexuális töltetű videót nézve ennél a munkánál sem csalódtunk Mihalik Enikő tehetségében. Ön mit gondol, ez már túlmegy a modellnek jól álló "művészi munka" kategórián, és fülledt hangulata miatt inkább már a szoftpornónak minősül, vagy még befér a "divat" kategóriába az alig egy perces pszichedelikus film?

Az igazán mihalikos

Bár a punk szabadságszoborként és Bunuel karakterként pózolós Mihalik sorozattal szinte minden divatrajongó találkozott 2012-ben, mégis kedvenc mihalikos pózaink, a modell védjegyévé vált kacér, de gőgős arckifejezések leginkább a Document Journalban látható „Solitudine, Sunshine and Glory” (Magány, Napsütés és Ragyogás) című anyagban köszöntek vissza idén. Önnek hogy tetszett Mihalik Enikő vad délutáni sétája? Hangulatosnak találta Sofia Sanchez és Mauro Mongiello mediterrán szigeten lőtt képeit,vagy esetleg túl elvontnak látja az unott arckifejezéssel, színes hajjal flangáló szupermodellt? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta