OFFLINE

Lady Gaga és Nicki Minaj az év legrosszabbul öltözött celebnői között

2012. december 28., péntek 18:08

Az idei évben is összeállította a Huffington Post a legrosszabbul öltözött hírességek listáját. A húszas listára méltán került fel Lady Gaga, Nicki Minaj, Snooki. Ugyanakkor a szerkesztők is elismerték, hogy néhányan csupán egy-egy jelentősebb ballépés miatt kerültek be a válogatásba. Így járt például Emma Stone és Naomi Watts is. Utóbbi számára egy Tom Ford által tervezett bő ujjú fekete ruha szolgáltatta az okot, hogy beválogassák.

A listára szintén felkerült Vivienne Westwood, aki divattervezőként tevékenykedik, annak ellenére, hogy ez saját öltözködésén nem igazán látszik. Szintén érdemes Megemlíteni Rachel Zoe nevét, aki stylistként dolgozik. Jelenleg is ő segít például Kate Hudson, Demi Moore, Eva Mendes és Anne Hathaway ruháinak kiválasztásában.

Míg a kifejezetten aktív énekesnők neve – úgy mint Katy Perry, Christina Aguilera – annyira nem meglepő, érdemes kiemelni a lista egyik nagy veteránját. Joan Rivers – bár plasztikai műtétekkel ellensúlyozni próbálja a látszatot – 79 éves, és már évek óta szerepel a legrosszabbul öltözött hírességek között.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta