Ilyen időben még Mr. Mickey is pufikabátot vesz

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Mr. Mickey

Szombaton alapvetően száraz, napos időnk lesz, délután keleten növekedhet meg a felhőzet, de csapadéktól nem kell tartanunk – írja az Időkép.hu. Éjszaka minimum -2, -8 fok várható, tehát hajnalban kemény fagy lesz, de délutánra felmegí a hőmérséklet 1-4 fokra.

A hideg, de tiszta időre Mr. Mickey-t választottuk alkalmi modellünknek: ő a 2012 februári New York-i divathéten tette tiszteletét alábbi szettben, mint a Paper Magazine vezető szerkesztője. Igazából ha így jönne velünk szembe az utcán, valószínűleg nem tudnánk hova tenni a jelenséget, de egyedi, az biztos, és a Ralph Lauern shown biztos nem lógott ki az úr a flitteres pólóban a tömegből. A pufidzseki ráadásul jó meleg, azt csak ajánlani tudjuk a decemberi hidegben. A csillogó mokaszin talán tényleg túlzás.

139111337
Monica Mcklinski / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek