OFFLINE

Ilyen időben még Mr. Mickey is pufikabátot vesz

2012. december 28., péntek 17:20

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Mr. Mickey

Szombaton alapvetően száraz, napos időnk lesz, délután keleten növekedhet meg a felhőzet, de csapadéktól nem kell tartanunk – írja az Időkép.hu. Éjszaka minimum -2, -8 fok várható, tehát hajnalban kemény fagy lesz, de délutánra felmegí a hőmérséklet 1-4 fokra.

A hideg, de tiszta időre Mr. Mickey-t választottuk alkalmi modellünknek: ő a 2012 februári New York-i divathéten tette tiszteletét alábbi szettben, mint a Paper Magazine vezető szerkesztője. Igazából ha így jönne velünk szembe az utcán, valószínűleg nem tudnánk hova tenni a jelenséget, de egyedi, az biztos, és a Ralph Lauern shown biztos nem lógott ki az úr a flitteres pólóban a tömegből. A pufidzseki ráadásul jó meleg, azt csak ajánlani tudjuk a decemberi hidegben. A csillogó mokaszin talán tényleg túlzás.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta