OFFLINE

Így öltözzön Kardashiannak!

2012. december 28., péntek 13:00 |

Kim Kardashiant sokan irigylik alakja és realityje miatt, melyet húgaival forgat: eheti „öltözz celebnek” cikkünkben őt és magasra nőtt testvérét, Khloe Kardashiant vesszük szemügyre. Kim és Khloe Miamiban ment vásárolgatni, ennek örömére összeöltöztek: ugyanolyan szabású, de eltérő színű, szűk nadrágot és fekete felsőket vettek fel. Kim Kardashianon blézer van, mint mindig: logikus, hisz slankít és azonnal trendivé tesz bármilyen szettet. Khloe Kardashianon pedig egyszerű fekete ing lobog, mely szintén vékonyít kicsit optikailag.

Az egyszerű, hétköznapi összeállításokat a Kardashian testvérek cipőikkel teszik elegánssá: mindkét cipő drága designerdarab, de tulajdonképp egy egyszerű, fekete körömcipővel elérhetjük ugyanezt a hatást.

A nővérek által viselt ruhákat – legalábbis nagyon hasonlóakat – könnyen beszerezhetjük itthon bármelyik plázában: a Zarában tulajdonképp minden van, ami egy színes nadrágos, fekete felsős megjelenéshez kell, de a H&M és a Bershka is nagy segítségünkre van, ha télvíz idején elegáns szandált és atlétát keresünk. Nézze meg a galériában, hol szerezheti be a kardashianos ruhákat – ráadásul szinte mindet 10 ezer forint alatt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta