OFFLINE

Menő vagy ciki a Playboy 150 ezer forintos melltartója?

2012. december 27., csütörtök 20:59

A Carly Cushnie és Michelle Ochs által 2008-ban alapított Cushnie et Ochs márka összeállt a Playboy-jal és limitált kiadásban piacra dobtak egy 695 dolláros, 150800 forintos bőr melltartót. A falatnyi anyagot igénylő, túlárazott fekete melltartót kizárólag az újonnan újraindított PlayboyStore.com-on lehet megrendelni limitált mennyiségben – írja a wwd.com.

„A Playboy mindig is szerette az erős nőket, és a piacon viszonylag újnak számító Cusnie et Ochs is épp ilyen karakterű nőknek készíti ruháit. Közösen pedig egy dekadens és gyönyörű dolgot hoztak létre” – mondta az együttműködésről Kristin Patrick, a Playboy marketing vezérigazgató-helyettese.

melltarto
Fotó: Fashionologie

„A Playboy-jal való partnerség nagy lehetőség számunkra, a mi esztétikusan nőies darabjaink kiválóan passzolnak a Playboy játékos érzékiségéhez. A Playboy egy nagyon sokrétű márka, mellyel  valami igazán vad és különleges dolgot sikerült összehoznunk.” – áll a New York-i márka sajtóközleményében. Önnek hogy tetszik a hám és a fűző találkozásából létrejött méregdrága melltartó? Cikinek találja, hogy ennyi pénzt kérnek egy kevés anyagból összevarrt bőrdarabért, vagy inkább menő, hogy csak kevesen juthatnak hozzá a sokaknak előnytelen felsőrészhez, ami ráadásul a Victoria's Secret 2,5 millió dolláros melltartójához képest szinte ingyen van? Ha hasonlót szeretne, akkor amúgy az Intimissimiben talál 20 ezer forintért.

299931 10151267471689086 740973769 n
1358 szavazat 1357 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta