OFFLINE

Hordjon virágos ruhát télen is, mint Tasha!

2012. december 27., csütörtök 17:37

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Tasha Green

Pénteken egy újabb hidegfront érkezik, mely mögött viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél, ezzel együtt hidegebb levegő áramlik térségünk fölé – írja az Időkép.hu. Csapadék csak szórványosan várható a front felhőzetéből, északon, északkeleten helyenként havas eső, hózápor lehet. Nappal 2-8 fokra számíthatunk.

Tasha Green a Departures Magazine stílusigazgatójaként ment 2012 februárjában a divathétre, alábbi szettjében a Ralph Lauren showt nézte meg. Egyszerű, de stílusos az összeállítása, melyből akár tanulhatunk is: például a virágos ruhácskát mi nem vettük volna fel télen, pedig milyen jól mutat a fekete irhakabáttal és a szigorú bőrtáskával!

Ruha: vintage

Kabát: Azzedine Alaia

Csizma: Prada

Napszemüveg: Norma Kamali

Táska: Michael Green

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta