Hordjon virágos ruhát télen is, mint Tasha!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Tasha Green

Pénteken egy újabb hidegfront érkezik, mely mögött viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél, ezzel együtt hidegebb levegő áramlik térségünk fölé – írja az Időkép.hu. Csapadék csak szórványosan várható a front felhőzetéből, északon, északkeleten helyenként havas eső, hózápor lehet. Nappal 2-8 fokra számíthatunk.

Tasha Green a Departures Magazine stílusigazgatójaként ment 2012 februárjában a divathétre, alábbi szettjében a Ralph Lauren showt nézte meg. Egyszerű, de stílusos az összeállítása, melyből akár tanulhatunk is: például a virágos ruhácskát mi nem vettük volna fel télen, pedig milyen jól mutat a fekete irhakabáttal és a szigorú bőrtáskával!

Ruha: vintage

Kabát: Azzedine Alaia

Csizma: Prada

Napszemüveg: Norma Kamali

Táska: Michael Green

139111335
Monica Mcklinski / Europress / Getty
139111334
Monica Mcklinski / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek