OFFLINE

Letisztultság és négyzetek az új Louis Vuitton kampányban

2012. december 26., szerda 13:03

A Louis Vuitton előző kampánysorozatának főszereplői a pöttyök voltak, amiket 2013 tavaszán a geometrikus formák és négyzetek váltanak majd le a francia divatháznál. A Párizsi Divathéten bemutatott kollekció, melynek sárga és fehér mozgólépcső installációját a konceptualista művész, Daniel Buren1986-os Palais Royalban látható munkája ihlette, leginkább letisztult vonalvezetésével és eleganciájával hívta fel magára figyelmet. „Én évek alatt fejezek be egy-egy projectet, így ez a munka új volt számomra” – mondta a fekete és fehér márvány oszlopokról ismert művész, akit igencsak meglepett a divatvilág gyorsasága.

A mozgólépcsős, sakktáblára emlékeztető kifutó és a hatvanas évek női ideáljaira emlékeztető modellek a márka tavaszi-nyári hirdetésein is visszaköszönnek 2013-ban. „ Kollekciónk üzenete az ismétlésre és az ismétlődő mintákra épül fel” – mondta merészen egyszerű gyűjteményéről és a márka egyik ikonikus mintájáról, a Damier-ről Marc Jacobs a wwd.com-nak. A Louis Vuitton sárga és fehér kockás háttérben lőtt kampányképeit Steven Meisel készítette a divatháznak, akinek képein maximálisan átjön a divatház mondanivalója. Önnek hogy tetszik a talán első ránézésre túl egyszerű reklámkampány? Hasonló divatképekre számít a többi világmárkától is, vagy a Louis Vuittont mindig is kicsit különcnek tartotta a szakmában?

louis-vuitton02-640x426

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta