OFFLINE

Vegyen karácsonyos pulcsit szentestére, mint Lina!

2012. december 23., vasárnap 17:17

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Minden vendég szépen beltözött, így volt miből válogatni. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is, ronda pulóverben, avgy anélkül: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc téli szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Lina

Hétfőre délnyugat felől megszűnik a csapadék, az ország északkeleti-keleti harmadán várható eleinte további havas eső, ónos eső, majd eső – írja az Időkép.hu. Sajnos hiába esik hó, sokfelé nem marad meg,mert délnyugaton már 10 fok köré emelkedik a hőmérséklet, és máshol is minimum 0-4 fok várható.

Ha már nem lesz világító fehér hótakaró szenteste, dobja fel magát és családját egy olyan fantáziadús pulóverrel, amilyet Lina visel! Igazából minden tekintetben tökéletes, piros, gyöngyös karácsonyfákkal van kihímezve és elég egy fekete leggingset venni alá, tehát még kényelmes is lesz a szettünk.

Pulóver: Vintage Práter

Cipő: no name

Leggings: nagyker

Ékszerek: turkáló, vintage

Óra: CK

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta