Menő vagy ciki overálban karácsonyozni?

Azt már megszoktuk, hogy minden karácsonyi szezonnak megvan a maga nélkülözhetetlen slágerterméke, de azt rémálmunkban sem gondoltuk volna, hogy ez idén az állatmintás overál lesz. Amióta ugyanis az angolok legnépszerűbb tehetségkutató műsoraként számon tartott Britain's Got Talent idei adásában New Look overálban jelentek a show táncosai a színpadon, a márka állítása szerint három másodpercenként adnak el egyet kezeslábasukból.

Bár az Asda, a Marks & Spencer és a Debenhams is tart üzleteiben hasonló terméket, mégis a New Looknak sikerült megdöntenie minden idők legnagyobb overál eladási rekordját. A márka május óta 10 ezer ilyen ruhadarabot adott el, mely leginkább az essex-iek körében fogyott, ahol egy hét alatt 2500 darabot adtak el a kényelmes ruhából, de az Asda is két nap alatt kifogyott overál-készletéből. Az indokolatlanul felkapott overál-lázt azzal magyarázzák a britek, hogy a közelmúltban olyan hírességek jelentek meg az előnytelen külsőt kölcsönző szettben, mint Rihanna, Robbie Williams vagy az angolok egyik közszereplője, Amy Childs – írja a dailymail.co.uk.

A New Look-nál 15.99 font és 24.99 font, 5500 és 8700 forint között választhatunk cukorka színű és állatmintás darabok közül, ha még karácsonyibbá szeretnénk varázsolni a hangulatot, overálunkhoz a JapanLa oldaláról választhatunk hóemberes sapkát 38 dollárért, 8200 forintért, vagy feldíszített karácsonyfát idéző sapkát 42 dollárért, 9000 forintért. Ön szerint menő tigrisnek vagy zebrának öltözni az ünnepek alatt vagy inkább ciki és térdig érő ruhában áll majd a fa alatt?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1321) (1545) Ciki!
Mustra