Inspirálódjon a celebnőktől: tekerje be haját karácsonyra!

Az ünnep közeledtével az ajándékvásárlás mellett már azon is érdemes elgondolkodni, hogy mit viseljünk az ünnepek alatt, a céges bulin. Emellett persze az is számtalan kérdést vet fel, hogy mit kezdjünk a hajunkkal. A hírességek frizuráit elnézve számtalan ötletet lophatunk. A feltűnő hajdíszek mellett választhatunk kontyokat, lágyan leomló loknikat is.

Azért, mert valakinek hosszú haja van, nem feltétlenül szükséges összefognia azt. Amanda Seyfreid példáját követve mi is felidézhetjük Hollywood aranykorát. Ahhoz, hogy a hajunk ilyen hullámos maradjon hosszú órákon keresztül, hajcsavarókkal szárítsuk meg őket és a biztonság kedvéért még a sütővasat is vessük be.

A lágy hullámokat azonban nem csak leengedve lehet viselni, Kate Hudson például egy egészen egyszerű, ám mégis látványosnak tűnő megoldást választott. A haját csiptető nélküli sütővassal hullámosította, pár tincset összefogott és megcsavart, majd a maradékkal együtt összefogta őket.

Bár Julianne Hoguh frizurája első ránézésre bonyolultnak tűnik, valójában sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint azt gondolnánk. Míg a haja egy részét befonták és hajcsatokkal fogatták meg, a maradékot laza kontyba tűzték fel. Ennek a frizurának egyébként megvan az az előnye, hogy akkor is remekül mutat, ha nem sikerül tökéletesen. Nézze meg a galériában, a celebek milyen frizurával jelennek me ga vörös szőnyegen, és másolja le őket!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek