OFFLINE

Inspirálódjon a celebnőktől: tekerje be haját karácsonyra!

2012. december 23., vasárnap 10:48

Az ünnep közeledtével az ajándékvásárlás mellett már azon is érdemes elgondolkodni, hogy mit viseljünk az ünnepek alatt, a céges bulin. Emellett persze az is számtalan kérdést vet fel, hogy mit kezdjünk a hajunkkal. A hírességek frizuráit elnézve számtalan ötletet lophatunk. A feltűnő hajdíszek mellett választhatunk kontyokat, lágyan leomló loknikat is.

Azért, mert valakinek hosszú haja van, nem feltétlenül szükséges összefognia azt. Amanda Seyfreid példáját követve mi is felidézhetjük Hollywood aranykorát. Ahhoz, hogy a hajunk ilyen hullámos maradjon hosszú órákon keresztül, hajcsavarókkal szárítsuk meg őket és a biztonság kedvéért még a sütővasat is vessük be.

A lágy hullámokat azonban nem csak leengedve lehet viselni, Kate Hudson például egy egészen egyszerű, ám mégis látványosnak tűnő megoldást választott. A haját csiptető nélküli sütővassal hullámosította, pár tincset összefogott és megcsavart, majd a maradékkal együtt összefogta őket.

Bár Julianne Hoguh frizurája első ránézésre bonyolultnak tűnik, valójában sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint azt gondolnánk. Míg a haja egy részét befonták és hajcsatokkal fogatták meg, a maradékot laza kontyba tűzték fel. Ennek a frizurának egyébként megvan az az előnye, hogy akkor is remekül mutat, ha nem sikerül tökéletesen. Nézze meg a galériában, a celebek milyen frizurával jelennek me ga vörös szőnyegen, és másolja le őket!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta